Omring Thuiszorg

Wij zijn de thuiszorg in Valbrug!

Aangenaam! Wij zijn het thuiszorgteam Valbrug! Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u op ons rekenen. Bijvoorbeeld voor verzorging en (gespecialiseerde) wijkverpleging. Maar ook verpleegkundige handelingen als wondzorg of infuuszorg, en zorg en ondersteuning voor mensen met dementie. Gepland of ongepland, overdag of in de nacht. U kunt op ons rekenen. Nu en in de toekomst! 

Thuiszorgteam Valbrug
Thuiszorgteam Valburg biedt zorg in locatie Valbrug, Sint-Maartenshof en in de omliggende wijk. Valbrug is een unieke locatie waar u zelfstandig kunt wonen met zorg dichtbij. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar, ook in eventuele spoedsituaties. Zo kunt u prettig thuis blijven wonen en kunt u indien nodig ook tijdelijk zorg ontvangen, bijvoorbeeld na een operatie of val. In Valbrug is ook het Rode Kruis actief, zij organiseren diverse activiteiten zoals een bingo, sjoelmiddag of een gezellige koffie-ochtend.

Wat kost thuiszorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Zo regelt u thuiszorg bij Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker