Heeft u een gehoorprobleem?
Omring werkt samen met gediplomeerde audiciens die spreekuur houden bij u in de buurt of zelfs bij u thuis komen. U krijgt bovendien op vertoon van uw Omringpas korting bij deelnemende audiciens.

 

 

Hoortoestellen bij u thuis afstellen

Heeft u vragen over het gebruik van uw hoortoestel, dan neemt u contact op met de audicien. Op afspraak laat u het hoortoestel in de winkel aanmeten of de audicien komt persoonlijk bij u thuis het toestel instellen. U krijgt uitleg over het gebruik en het onderhoud. U kunt ook daarna altijd weer bij de audicien terecht.

Voordeel met uw Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas krijgt u bij:

Beter Horen; Een gratis hoortest en advies aan huis (er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht) en 10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbescherming.

Bij uw audicien aan huis; Bij aanschaf van een hoorapparaat is het huisbezoek gratis. Op de service aan huis ontvangt u 5% korting.

Vergoeding zorgverzekering

De audicien werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. De prijsstelling valt soms binnen de vergoeding van uw zorgverzekering, waardoor u niets hoeft te betalen. Wanneer dit niet het geval is, betaalt u zelf een bijdrage. Bekijk uw eigen verzekeringspolis.

Uiteraard wordt u vooraf door de audicien over de kosten geïnformeerd.

Informatie of afspraak maken

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kortingen bij u in de buurt via tel. 088-206 79 99. Of neem direct contact op met één van de onderstaande audiciens:

  •  Beter Horen

Kijk op www.beterhoren.nl of bel voor een huisbezoek met 0800 – 020 01 59   

  •  Uw Audicien aan huis

Kijk op www.uwaudicienaanhuis.nl, bel 0226- 35 47 13, of mail: info@uwaudicienaanhuis.nl.