Nieuws

Tennisschool ALL-IN haalt 3000 euro op voor ouderen met dementie

Zaterdag 2 februari heeft Tennisschool ALL-IN tijdens het Ferry Holster Benefiet Toernooi 3000 euro opgehaald bedoeld voor een gezellig dagje uit voor mensen met dementie, in het bijzonder voor de bewoners van Omringlocaties de Hoge Hop en Lindendael.

Het was een hele gezellige avond waarbij, naast het tennissen, er verschillende activiteiten werden georganiseerd zoals bingo en rad van fortuin. Inclusief het inschrijfgeld en alle opbrengsten van de activiteiten is er maar liefst een bedrag opgehaald van €2986,- . Mede initiatiefnemer Dhr. Groenwegen, de oudste tennisser van ALL-IN (96), heeft het bedrag afgerond naar €3000,-. In het voorjaar worden de bewoners van de Hoge Hop en Lindendael, en hun mantelzorgers, verrast met een gezellig dagje uit naar de dierentuin.

tennistoernooi baan

Het Ferry Holster ALL-IN Benefiet Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement in het Sportcentrum Hoorn waarbij alle tennissers van Hoorn en omstreken zich inzetten voor een goed doel. ALL-IN organiseerde dit jaar voor de 5de keer het Ferry Holster Benefiet Toernooi.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker