Beter op de been

Valpreventie In Balans

Weet u dat 65-plussers gemiddeld drie keer per jaar vallen? Na de cursus Valpreventie In Balans is de kans dat u valt een stuk kleiner en bent u minder bang om te vallen. Uw conditie en spierkracht verbeteren door oefeningen waardoor u steviger staat. En dankzij de theorie krijgt u meer inzicht in hoe u een val kunt voorkomen. Omring organiseert de cursus "Valpreventie In Balans" en bestaat uit 9 bijeenkomsten. Zo bent u gauw weer beter op de been!

 

Datum & Locaties

 

Momenteel is er geen planning bekend.

Kosten

Met Omringpas € 119,95-
Zonder Omringpas € 139,95

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier of bel met onze klantenservice:

088 - 206 89 10

Bent u aanvullend verzekerd?
Controleer dan of u de cursus “In Balans” kunt declareren. Univé vergoedt de kosten indien u collectief verzekerd bent met Omringpas.

Meer informatie

Data & Locaties 2023

Op dit moment zijn er twee cursussen begonnen in Hoorn en Lutjebroek. Er zijn geen nieuwe data gepland voor 2023.

 

 

Hoe ziet de training er uit?

De training bestaat uit negen bijeenkomsten waarvan de 1e, 2e en 8e bijeenkomst van twee uur. De overige bijeenkomsten duren één uur. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een mix van theorie, metingen en oefeningen. Na de training staat u steviger in uw schoenen en weet u waar u op moet letten.

Voorkomen is beter dan genezen
Voorkomen van een val is vele malen makkelijker en beter dan het genezen van de gevolgen. Met de training Valpreventie In Balans van Omring gaat u zelf aan de slag om vallen te voorkomen. De training bestaat uit een aantal onderdelen waaronder uitleg, theorie, oefeningen en metingen.

De zekerheid van goede kwaliteit
De training hanteert de richtlijn van In Balans. Deze zijn opgesteld door Veiligheid.nl en gelden in Nederland als één van de meest vooraanstaande trainingen op dit gebied. Uw training wordt dan ook gegeven door een gecertificeerd In Balans trainer. Zo weet u dat u in goede handen bent.

 

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker