Van wandbeugels tot krukken uitleen

Hulpmiddelen lenen of huren

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? U kunt deze bij de Omringwinkel huren. Als Omringpashouder kunt u 6 weken gratis krukken of een looprek huren. Voor de rollator geldt een gratis huurperiode van 4 weken.

 

Meer informatie

Prijslijst

Naast de gebruikelijke loop hulpmiddelen kunt u bij de Omringwinkel ook terecht voor andere huurartikelen.
Bekijk hier de prijslijst voor onze huurartikelen.

Voorwaarden uitleenartikelen

Hulpmiddelen zijn vanaf 1 januari 2013 ondergebracht in de Zorgverzekeringswet (ZVW) en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Eenvoudige loophulpmiddelen zijn niet meer gratis, maar kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Pashouders van Omring betalen de eerste 6 weken niets voor de krukken, en de eerste 4 weken niets voor de rollators. Daarna bedraagt de huur van de krukken/looprekje is € 1,00 per dag en rollator € 2,50 per dag.

Voor de overige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Het gaat dan om bijvoorbeeld bedverhogers (klossen), toiletstoelen, douchestoelen, toiletverhogers en rolstoelen op medische indicatie. Deze indicatie kan in de Omringwinkel gedaan worden. U, maar ook een mantelzorger, verpleegkundige of verzorgende kan een indicatie aanvragen.

Bezorgen of ophalen

Als u een product wilt lenen, dan kunt u dit regelen bij een Omringwinkel bij u in de buurt of neem telefonisch contact op via 088 - 206 89 10. U kunt uw product ophalen in de Omringwinkel of laten bezorgen door Medipoint*. De uitleenartikelen worden binnen 24 uur bezorgd. Bedden, matrassen en tilliften worden gratis bezorgd. Artikelen die gemakkelijk te vervoeren zijn, haalt u zelf op bij de Omringwinkel. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Bent u niet in staat langs te komen? Dan is bezorging in overleg mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

* Let op: wanneer u een huurproduct (bijvoorbeeld elleboogkrukken) van Medipoint heeft, kunt u deze niet inleveren in een van onze Omringwinkels.

Buiten openingstijden

Als u 's avonds of in het weekend een hulpmiddel met een medische indicatie (met uitzondering van krukken) nodig heeft, dan kunt u bellen met Omring, tel. 088 - 206 89 10. Wij kunnen op zaterdag en zondag tot 12 uur (’s middags) opdracht geven het artikel bij u te bezorgen. Belt u na 12 uur, dan kan het pas de volgende dag worden bezorgd.

Bezorgen van hulpmiddelen in het weekend kan alleen als het een medische noodzaak is.

10% korting met uw Omringpas

Heeft u een Omringpas? Dan ontvangt u 10% korting op alle artikelen in de Omringwinkel. 

Meer informatie

Omringwinkel

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker