Heeft u tijdelijk een rolstoel, een rollator of een sta-op stoel nodig? Goed nieuws! U kunt deze, en nog veel meer artikelen, bij Omringwinkel huren. Met een Omringpas krijgt u 10% korting op het huurbedrag. Naast het verhuren van hulpmiddelen kunt u via Omringwinkel ook gratis lenen. Als Omringpashouder kunt u 6 weken gratis krukken lenen of 4 weken een rollator. Dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Artikelen die u kunt huren

Daglichttherapie       € 2,50 per dag

Babyweegschaal      € 2,50 per dag

Rolstoel                    € 2,50 per dag

Borstkolf                   € 2,50 per dag

Rollator Luxe            € 2,50 per dag

Toiletsteun                € 2,50 per dag

Beensteun                € 1,00 per dag
Escape (rolstoel)

Krukken                    € 0,50 per dag

Krukken Kind            € 0,50 per dag

Looprek/Eifel             € 0,50 per dag

Rollator Eenvoudig    € 0,85 per dag

Luxe compacte          € 5,00 per dag
lichttherapie

Sta op stoel                € 3,57 per dag

Hometrainer               € 2,14 per dag

Bloeddrukmeter         € 2,50 per dag

Eifel (wandelstok       € 0,50 per dag
met 3 pootjes)

 

Voorwaarden uitleenartikelen

Hulpmiddelen zijn vanaf 1 januari 2013 ondergebracht in de Zorgverzekeringswet (ZVW) en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Eenvoudige loophulpmiddelen zijn niet meer gratis, maar kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Pashouders van Omring betalen de eerste 6 weken niets voor de krukken, en de eerste 4 weken niets voor de rollators. Daarna bedraagt de huur van de krukken/looprekje is 0,50 per dag en rollator 0,85 per dag.

Voor de overige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie kan in de Omringwinkel gedaan worden. U, maar ook een mantelzorger, verpleegkundige of verzorgende kan een indicatie aanvragen.

Bezorgen of ophalen

Als u een product wilt lenen, dan kunt u dit ophalen bij een Omringwinkel bij u in de buurt of laten bezorgen door Medipoint. De uitleenartikelen worden binnen 24 uur bezorgd. Bedden, matrassen en tilliften worden gratis bezorgd. Artikelen die gemakkelijk te vervoeren zijn, haalt u zelf op bij de Omringwinkel. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Bent u niet in staat langs te komen? Dan is bezorging in overleg mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Buiten openingstijden

Als u 's avonds of in het weekend een hulpmiddel met een medische indicatie (met uitzondering van krukken) nodig heeft, dan kunt u bellen met Omring, tel. 088 - 206 89 10. Wij kunnen op zaterdag en zondag tot 12 uur (’s middags) opdracht geven het artikel bij u te bezorgen. Belt u na 12 uur, dan kan het pas de volgende dag worden bezorgd.

Bezorgen van hulpmiddelen in het weekend kan alleen als het een medische noodzaak is.

Webshop

Bestel uw hulpmiddel gemakkelijk en veilig online. 

Bekijk alle hulpmiddelen