Visie, missie en kernwaarden

Meer over Omring

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van onze 29 woonzorglocaties. Van Hoorn tot en met Texel. We regelen het met én voor u.

Krijgt u al zorg en ondersteuning van ons of neemt u al diensten van ons af? Of staat u op het punt om dit te doen? We staan voor u klaar. En natuurlijk zijn we er ook voor u als mantelzorger. Deel uw vraag of zorgen met ons. Samen zoeken we met u naar de beste oplossing.

U kunt altijd bij ons terecht voor liefdevolle zorg, met aandacht voor u als mens. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven wat u nog wel kunt en wilt. Als iets niets meer lukt of als u voor bepaalde zaken geen beroep op uw familie of vrienden meer kunt doen, dan helpen we u heel graag. Samen zoeken we met u naar de beste oplossing.

Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen, positief en vindingrijk werken we samen aan gezondheid. Door u te stimuleren de dingen te blijven doen, die u zelf kunt doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er voor u te zijn op kwetsbare momenten. Met goede en persoonlijke zorg en ondersteuning.

En ook door het geven van advies en informatie, het verzorgen van cursussen, via de producten en service in onze Omringwinkels en het leveren van diensten in de buurt. Omring werkt bovendien veel samen met ziekenhuizen en huisartsen. Bijvoorbeeld op het gebied van spoedzorg en herstelzorg. Ruim 53.000 inwoners beschikken over een Omringpas, waarmee zij direct toegang hebben tot persoonlijk advies en informatie en voordeel hebben op tal van diensten.

Daarnaast omarmen wij nieuwe ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Sterker nog, we willen voor u een voorloper in ons vakgebied zijn. Wij werken vanuit diverse disciplines onderling en met andere zorgverleners samen. Daardoor weet u zich verzekerd van de beste zorg op elk moment.

Omring. Samen de beste zorg dichtbij.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker