Wonen met zorg

Dyckzicht (Vrijwaard)

Wooncomplex Dyckzicht is een nieuw thuis voor bewoners met een vorm van dementie. Dyckzicht is een prachtig gelegen locatie voor mensen die kleinschalig willen wonen. Met uitzicht op de dijk, Willemsoord en de Westgracht en op loopafstand van het centrum van Den Helder vindt u hier een fijne woonplek. 

Meer informatie ontvangen over wonen in Dyckzicht? Klik op onderstaande button.

Meer informatie

Zo woont u er

Dyckzicht heeft drie verdiepingen met ruime appartementen en een gezamelijke huiskamer. De sfeervolle huiskamers kijken uit over de mooie Westgracht. Daarnaast heeft elke verdieping een heerlijk terras. De appartmenten bestaan uit een entree, woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en berging. Bij elk appartement hangt een herinneringskastje voor bijvoorbeeld foto's.

Vrijwaard logo

Voor wie?

Vrijwaardlocatie Dyckzicht is geschikt voor mensen met dementie of een lichamelijke zorgvraag die kleinschalig willen wonen. Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent via 0223-68 08 24 of zorgconsulent@vrijwaard.nl

Dyckzicht - terras

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Meer weten?

Bekijk meer informatie over deze locatie op de website van Vrijwaard. 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker