Omring helpt!

Langer thuis wonen?

Heb je behoefte aan een luisterend oor, advies of ondersteuning om langer thuis te kunnen wonen? Het team zorgconsulenten van Omring staat voor je klaar.

Zorgconsulent bij Omring

De zorgconsulenten van Omring denken graag met je mee. “We kunnen verschillende mogelijkheden voor ondersteuning thuis met u bespreken”, aldus Lenka Besseling, zorgconsulent bij Omring. “Denk bijvoorbeeld aan cursussen, producten en diensten, ondersteuning en eventueel de inzet van zorg. We helpen u graag om zo fijn mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.”

HELPENDE HAND
Als thuis wonen om gezondheidsredenen niet meer gaat, wat dan? “Samen met u en uw netwerk, ondersteund door professionals, bieden wij de helpende hand”, vertelt Lenka. “Samen brengen we in kaart wat uw behoefte is en waar de zorg het beste geboden kan worden.”

VERSCHILLENDE WOONVORMEN
Omring en Vrijwaard bieden verschillende woonvormen in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel. Van aanleunwoningen tot kleinschalig wonen. “U hoeft niet af te wachten tot het écht niet meer gaat. Wij zijn er op het moment dat u ons nodig heeft”, besluit Lenka. “Om bij ons te komen wonen is er een zorgindicatie nodig. Als zorgconsulenten kunnen wij u ook bij dit proces

We staan klaar!

Op zoek naar een luisterend oor, advies of ondersteuning? Neem contact op met Omring via 088 - 206 82 06 of zorgconsulent@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker