recept

Havermout met bosvruchten, walnoten en kokos - Cloned

Ontbijt- of nagerecht voor 1 persoon ca. 15 minuten

Benodigdheden:

  • 200 ml sojamelk ongezoet
  • 7 eetl. havermout
  • 1 eetl. honing
  • 2 eetl. walnoten, grof gehakt
  • 150 g (diepvries)bosvruchten (frambozen, bramen, aardbeien, blauwe bessen)
  • 1 eetl. kokosrasp
havermout2

Bereiden

Verwarm de sojamelk, voeg de havermout toe en kook zachtjes 3 minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de honing erdoor. Giet de havermoutpap in een schaaltje en verdeel de walnoten en (ontdooide) bosvruchten erover. Bestrooi met de kokos en serveer direct.

Voedingswaarde per persoon
570 kcal, vet 32 g(waarvan verzadigd 8 g), koolhydraten 47 g, eiwit 18 g, vezels 10 g, zout 0,1 g.

Tips

- Vervang de havermout door griesmeel en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Neem partjes sinaasappel of mandarijn in plaats van bosvruchten.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker