In samenwerking met Lindendael en Hoge Hop

ALL-IN tennistoernooi zamelt geld in voor dagje uit voor ouderen met dementie

Tennisschool ALL-IN heeft zijn nieuwe goede doel gevonden voor het Ferry Holster Benefiet toernooi. Alle tennissers van Hoorn en omstreken zullen zich gaan inzetten voor ouderen met dementie in Hoorn.

Henk Groenewegen

Het Ferry Holster ALL-IN Benefiet Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement in het Sportcentrum Hoorn waarbij alle tennissers van Hoorn en omstreken zich inzetten voor een goed doel. “Elk jaar is het weer leuk om een goed doel te kiezen waar we ons voor gaan inzetten”, vertelt Joris Kleinloog, eigenaar van Tennisschool ALL-IN.“ Dit jaar is de keuze voor ons gemaakt. Onze oudste tennisser dhr. Henk Groenewegen van 96 jaar deelde zijn droom met ons. Hij wil zich graag inzetten voor ouderen met dementie in Hoorn. In samenwerking met de Omring woonzorglocaties Lindendael en de Hoge Hop hebben we besloten om dit jaar geld in te zamelen voor een bijzonder dagje uit voor deze ouderen."                      

Henk Groenewegen

Het tennistoernooi

Op zaterdag 2 februari zullen alle tennissers zich inzetten tijdens het Ferry Holster Benefiet Tennistoernooi. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door lokale bedrijven die dit unieke evenement sponsoren. Tennissers uit de omgeving zullen op de baan strijden voor zoveel mogelijk games en daarna hun portemonnee trekken voor alle activiteiten met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor een supergezellige dagbesteding voor ouderen met dementie in Hoorn.

Locatie en tijd

Het Ferry Holster Toernooi wordt gehouden op de indoor tennisbanen van het Sportcentrum Hoorn. Op zaterdag 2 februari om 18:30 uur zal het startschot klinken en rond 24:00 uur zal er bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Wilt u meer informatie over het toernooi of wilt u als bedrijf iets betekenen, neem dan contact op met janwillem@tennisschoolall-in.nl.

Hoe ga je goed om met mensen met dementie?

19 organisaties werken samen om Noord-Holland Noord dementievriendelijk te maken. Helpt u ook mee? Volg gratis de online training ‘GOED omgaan met dementie’ op www.samendementievriendelijk.nl/nhn.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker