Uitleg en werking

Toegang digitaal zorgdossier

Bij Omring werken we met een digitaal zorgdossier. Cliënten hebben het recht om de gegevens in hun persoonlijk dossier in te zien. Hieronder leggen wij graag uit hoe dat gaat.

Toegang tot inzage in het zorgdossier

Wilt u inzage in uw digitaal Zorgdossier?

Om toegang te krijgen tot het dossier, kunt u of uw contactpersoon een account aanvragen via www.caren.nl, waar meer informatie beschikbaar is. De gegevens die door de zorg bij Omring worden vastgelegd, komen via een code vanuit Omring beschikbaar in dat systeem.

Indien er vragen zijn over Caren, ga dan naar www.caren.nl, daar vindt u ook een uitgebreide handleiding, kunt u vragen stellen via de chat of via mail contact opnemen met Caren.

Voor het opvragen van de code voor het koppelen van Omring gegevens met Caren, kunt u contact opnemen met de zorg. U krijgt dan van Omring een brief met de code.

Hoe veilig zijn mijn gegevens?

Het digitaal zorgdossier is goed beveiligd. Dit toetsen we bij Omring regelmatig. Alleen medewerkers van Omring met een token en inlogcode die u zorg verlenen hebben toegang tot uw dossier. Zijn de gegevens in het zorgdossier niet juist? Dan kunt u contact opnemen met de zorgverlener, eventueel via het digitaal zorgdossier. Wij behouden het recht om de toegang tot het dossier in te trekken bij beëindiging van de zorg of als het recht op inzage onjuist wordt gebruikt. Wij verwijzen u hiervoor ook naar de gebruikersvoorwaarden.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker