Gespecialiseerde thuiszorg

Stomazorg thuis

Krijgt u binnenkort een stoma of bent u net ontslagen uit het ziekenhuis? Er komen veel vragen op u af. Onze gespecialiseerde wijkverpleegkundige komt bij u thuis om die vragen te beantwoorden en u op weg te helpen met de zorg voor uw stoma.  

Wat kan Omring voor u doen?

De eerste periode na de operatie komt Omring bij u thuis om uw hechtingen en uw wond te controleren en verzorgen. Daarnaast zal de zorgprofessional u uitleg geven over de zorg voor uw stoma. De wijkverpleegkundige leert u en/of uw mantelzorgers om de stoma zelf te verzorgen en vervangen.   

Wat kost stomazorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u stomazorg thuis van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker