Kom naar de ‘Beleef de zorg’ avond bij Omring

Beleef de zorgavond

Op donderdagavond 19 januari organiseert Omring voor de tweede keer de ‘Beleef de zorg’ avond. Deze interactieve avond is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met het werken in de (ouderen)zorg. Het maakt dus niet uit of je nu nog naar school gaat of dat je wat anders wil en een carrièreswitch overweegt.

Tijdens de avond hoor je alles over de over de verschillende mogelijkheden van werken en leren bij Omring. Je krijgt daarnaast een kijkje achter de schermen van locatie Overvest, je kunt je kennis van de zorg testen en je kunt zelfs met een virtual reality bril meelopen met de zorg. Als je alle onderdelen hebt gedaan ontvang je bovendien een goedgevulde goodiebag. Er is natuurlijk ook alle ruimte om je vragen te stellen over werken in de zorg, het werken en leren bij Omring en de mogelijkheden om als zij-instromer te starten bij een carrièreswitch.

Ook als je interesse hebt in het werken bij Omring in Enkhuizen, ben je van harte welkom. We hebben meerdere vacatures maar je kan ook een open sollicitatie doen. Onze recruiters staan voor je klaar en gaan graag met je in gesprek.

De ‘Beleef de zorg’ avond is op 19 januari van 18.00 – 20.30 in locatie Overvest in Enkhuizen. Aanmelden voor deze avond is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Meer informatie over de informatieavond en over werken en leren bij Omring vindt je op werkenbijomring.nl.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker