Revalidatie
Revalidatie
Revalidatie

U redt zich steeds beter na revalidatie bij Omring. De zorg en behandeling zijn op iedere persoonlijke situatie afgestemd.

Omring > Revalidatie

Revalidatie

Heeft u een ongeval of een medische ingreep gehad? Dan kan het zijn dat u revalidatie nodig heeft. Het doel van revalidatie is dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt leven. Revalidatie helpt om uw handicap te verminderen of om uw leven er zo min mogelijk door te laten beïnvloeden.

Revalideren bij Omring

Bij Omring kunt u op verschillende locaties revalideren. U staat er hier niet alleen voor. Een team van behandelaars en verzorgenden ondersteunt u. De zorg en behandeling zijn op uw situatie afgestemd. Tijdens uw revalidatie bereidt u zich voor op uw terugkeer naar huis. Eventueel met thuiszorg of aanpassingen aan uw woning. Als dit niet mogelijk is, kunt u verhuizen naar een woonzorgcentrum of aanleunwoning.

Kosten

Uw verblijf in onze revalidatiecentra wordt vergoed door uw zorgverzekeraar mits u een revalidatie-indicatie heeft gekregen van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). U betaalt in dat geval echter wel een CAK bijdrage.

Meer informatie over revalidatie

Als u vragen heeft over de mogelijkheden van revalidatie, belt u 088 - 206 89 10. Of u kijkt op het overzicht van de locaties en belt direct naar de locatie van Omring. Ook voor informatie over de benodigde zorgindicatie en kosten kunt u terecht op het algemene nummer of het nummer van de locatie.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10