• Uitzicht op vijver en fontein
  • Recreatiezaal met regelmatig activiteiten
  • Loopafstand van NS-Station
  • In de omgeving zijn er winkels, een kerk en een verenigingsgebouw
foto

Het Gezinspaviljoen

Het Gezinspaviljoen ligt in het mooie plaatsje Bovenkarspel, ook wel bekend van de bloemenshow het Holland Flowers Festival.

Omring > Verzorgingshuis Het Gezinspaviljoen in Bovenkarspel
Het Gezinspaviljoen

Nieuwsberichten

Omringlocatie Gezinspaviljoen zoekt diverse vrijwilligers Omringlocatie Gezinspaviljoen (Bovenkarspel) zoekt diverse vrijwilligers. Lees verder >

Verzorgingshuis Het Gezinspaviljoen in Bovenkarspel

In het West-Friese dorpje Bovenkarspel ligt verzorgingshuis Het Gezinspaviljoen. Deze locatie bestaat uit 42 eenpersoons-appartementen en 4 tweepersoons-appartementen. Ook echtparen kunnen dus bij ons wonen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tijdelijk bij ons te wonen. Al onze appartementen kijken uit op een prachtig terras en een vijver met een fontein.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Daarrnaast vindt u in het Gezinspaviljoen twee woongroepen voor mensen met dementie. U woont hier in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

Op onze locatie worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bewoners en mensen uit de buurt kunnen bij ons terecht voor dagverzorging.

Omgeving

Het Gezinspaviljoen ligt in het oostelijk deel van de gemeente Stede Broec in Bovenkarspel. In de directe omgeving van de locatie vindt u enkele winkels, een kerk en een verenigingsgebouw.

Bereikbaarheid

Het Gezinspaviljoen bevindt zich op loopafstand van het NS-station Bovenkarspel-Flora. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie.

Belangstelling?

De appartementen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via http://www.ciz.nlof via 088 - 789 1330.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Kijk dan op onze vrijwilligersvacaturepagina . U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Cliëntenraad

De locatie heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle inwoners. Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van Het Gezinspaviljoen.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Het Gezinspaviljoen, Gezinspaviljoen 1, 1611 BJ in Bovenkarspel. Telefoon: 0228 - 521 155

Logeren in Het Gezinspaviljoen

U kunt in de logeerkamers van Het Gezinspaviljoen terecht als u tijdelijk tot rust wilt komen of op uw gemak wilt herstellen. Met de gewenste zorg en ondersteuning binnen handbereik. U krijgt hiervoor een volledig ingericht appartement en drie maaltijden per dag. Er zijn natuurlijk ook aanvullende (zorg)diensten tegen betaling mogelijk. U kunt bij ons terecht met of zonder zorgindicatie. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, informatie vindt u hier  . U kunt ons ook altijd bellen via 088 - 206 89 10.

Appartement huren

Bij Het Gezinspaviljoen kunt u een appartement huren. U woont zelfstandig in een beschermde woonomgeving waar iedereen elkaar kent. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Ook is er altijd zorg dichtbij. Klik op onderstaande appartement voor meer informatie.

Appartement Het Gezinspaviljoen in Bovenkarspel Appartement Het Gezinspaviljoen in Bovenkarspel
Wonen in Het Gezinspaviljoen met een warme en gemoedelijke sfeer. Vanuit het appartement heeft u uitzicht op de prachtige vijver met fontein. U woont in een appartement met zorg dichtbij... Lees verder >

Afbeeldingen Verzorgingshuis Het Gezinspaviljoen in Bovenkarspel

Het Gezinspaviljoen Vorige foto Volgende foto
Het GezinspaviljoenAfbeelding 1/9

Adresgegevens

Het Gezinspaviljoen Gezinspaviljoen 1
1611 BJ Bovenkarspel

0228 - 521 155

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10