• Recreatiezaal met regelmatig activiteiten
  • Buurtbewoners ook welkom
  • Hervormde kerk op loopafstand
  • Bushalte voor de deur
foto

De Berkenhof

De Berkenhof ligt in het West-Friese Berkhout, een dorp gelegen in de gemeente Koggenland.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verzorgingshuis De Berkenhof in Berkhout > Verzorgingshuis De Berkenhof in Berkhout

Verzorgingshuis De Berkenhof in Berkhout

In het West-Friese dorpje Berkhout ligt De Berkenhof. Dit verzorgingshuis bestaat uit 33 zorgappartementen en 32 aanleunwoningen (waarvan 16 van de gemeente Koggenland). 

Activiteiten in het woonzorgcentrum

In onze recreatiezaal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook als buurtbewoner bent u van harte welkom. 

Omgeving

De Berkenhof ligt centraal in Berkhout, een dorpje midden in West-Friesland. In Berkhout zelf zijn geen winkels. Enkele kilometers verderop, in Hoorn of Avenhorn, kunt u uw boodschappen doen. In de locatie is een winkeltje dat iedere maandag t/m vrijdag open is van 10.45-11.30 uur. De hervormde kerk ligt op loopafstand.

Bereikbaarheid

De Berkenhof is met de bus (lijn 128) bereikbaar vanuit Hoorn. De bushalte (Slagterslaan) vindt u praktisch voor de deur. Rondom De Berkenhof is voldoende parkeergelegenheid.

Belangstelling?

Voor een zorgappartement heeft u een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330. Voor een aanleunwoning kunt u zich bij ons aanmelden. U huurt de woning. Mocht zorg nodig zijn, dan is deze dichtbij en kan op maat gegeven worden.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: De Berkenhof, Slagterslaan 2, 1647 CA in Berkhout. Telefoon: 0229 - 551 474

Logeren in De Berkenhof

U kunt in De Berkenhof logeren als u tijdelijk tot rust wilt komen of op uw gemak wilt herstellen. Met de gewenste zorg en ondersteuning binnen handbereik. U krijgt hiervoor een volledig ingericht appartement en drie maaltijden per dag. Er zijn natuurlijk ook aanvullende (zorg)diensten tegen betaling mogelijk. U kunt bij ons terecht met of zonder zorgindicatie. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, informatie vindt u hier  . U kunt ons ook altijd bellen via 088 - 206 89 10.

Aanleunwoning huren nabij De Berkenhof

Bij De Berkenhof kunt u een aanleunwoning huren. U woont zelfstandig in een beschermde woonomgeving waar iedereen elkaar kent. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Ook is er altijd zorg dichtbij. Klik hier voor meer informatie over het huren van een aanleunwoning nabij De Berkenhof.

Appartement huren in De Berkenhof

Appartement De Berkenhof in Berkhout Appartement De Berkenhof in Berkhout
Als u in Berkhout woont, dan woont u vertrouwd en veilig. Iedereen kent elkaar en u ontmoet er een gezellig en divers gezelschap. U woont in een appartement met zorg dichtbij... Lees verder >

Afbeeldingen Verzorgingshuis De Berkenhof in Berkhout

De Berkenhof Vorige foto Volgende foto
De BerkenhofAfbeelding 1/8

Adresgegevens

De Berkenhof Slagterslaan 2
1647 CA Berkhout

0229 - 551474

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10