Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek
Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek
Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek
Omring > Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek
Wijksteunpunten

Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek

Wijksteunpunt De Schakel ligt midden in Spanbroek en is gevestigd in het gelijknamige woonzorgcentrum, onderdeel van Omring. Het wijksteunpunt is een gezellige ontmoetingsplek voor alle inwoners van de gemeente Opmeer. Jong en oud zijn welkom voor ontmoeting, ondersteuning of activiteiten. In het wijksteunpunt worden activiteiten georganiseerd, kunnen verenigingen ruimten huren en zijn verschillende faciliteiten. Ook zijn het consultatiebureau voor kinderen tot 4 jaar en het centrum voor jeugd en gezin in het wijksteunpunt gevestigd en is er dagbehandeling .

Activiteiten

In het wijksteunpunt worden verschillende activiteiten georganiseerd: van muzikale bijeenkomsten en workshops tot soosmiddagen en cursussen. Wij nodigen u daarnaast van harte uit zelf activiteiten te starten. Onder het kopje documenten kunt u het maandoverzicht van activiteiten downloaden.

Ruimten te huur

De ontmoetingsruimte en de spreekkamer van het wijksteunpunt zijn te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen en dergelijke. In de ontmoetingsruimte is een bar waar in overleg met de beheerder drankjes en snacks tegen betaling verkrijgbaar zijn. Ook kunt u gebruik maken van een beamer, projectorscherm, televisie, microfoon, flip-over of tv-scherm. Onder het kopje documenten kunt u de folder huurmogelijkheden downloaden.

Contact

Voor meer informatie over de activiteiten en het verhuur van de ruimten, neemt u contact met ons op via .

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10