Omring Advies- en BehandelCentrum
Omring Advies- en BehandelCentrum
Omring Advies- en BehandelCentrum

Ouderdom komt met gebreken. Het Omring Advies- en BehandelCentrum is het expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Onze behandelaars hebben hun krachten gebundeld.

Omring > Omring Advies- en BehandelCentrum

Omring Advies- en BehandelCentrum

Combineren van krachten

Ouderdom komt met gebreken. Het Omring Advies- en BehandelCentrum is het expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Onze behandelaars hebben hun krachten gebundeld. Samen zorgen zij ervoor dat u zich zo zelfstandig mogelijk kunt redden. Met advies, oefeningen of behandelingen. Maar ook met hulp bij het aanvragen van hulpmiddelen en voorzieningen. En waar nodig met aandacht en advies voor uw naasten.

De behandelaars onderhouden nauwe contacten met huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. Zij zijn onderdeel van landelijke netwerken van therapeuten, bijvoorbeeld van Parkinsonnet. U bent verzekerd van de beste zorg.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij het Omring Advies- en BehandelCentrum terecht met:

  • Neurologische aandoeningen, zoals een beroerte, hersentumor, hersenbeschadiging, ziekte van Parkinson, multiple sclerose en ALS;
  • Ook met geheugenproblemen, zoals dementie;
  • Orthopedische aandoeningen, zoals artrose, rug- en gewrichtsklachten, heup- en knieoperaties en amputaties
  • Ook bieden wij revalidatie  na een ziekenhuisopname
  • En behandelen wij mensen met dieet- en voedingsproblemen

Wie zijn wij?

In het Omring Advies- en BehandelCentrum werken de volgende deskundigen:

De specialist ouderengeneeskunde, de verpleegkundig specialist, de psycholoog, de maatschappelijk werker worden vooral ingezet voor mensen die op een van onze woonzorglocaties verblijven. Klik hier voor meer informatie over onze therapeuten .

Waar kunt u ons vinden?

We zijn op verschillende locaties in West-Friesland en de kop van Noord-Holland te vinden. De therapie kan plaatsvinden op een van onze locaties of in bepaalde gevallen bij u thuis. Klik hier voor de contactgegevens en locaties.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook gebruik maken van de fysiotherapeut van een Omringlocatie in de buurt? Ja, maar vooral als u boven de 55 bent. Deze fysiotherapeuten zijn namelijk gespecialiseerd in klachten van ouderen. Het doel is om hun zelfstandigheid te behouden of te vergroten. Zij hebben vaak problemen met bewegen of hun houding door een val, operatie, CVA of Parkinson. Lees verder Kan ik ook gebruik maken van de fysiotherapeut van een Omringlocatie in de buurt?

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10