Vrijwilliger worden bij Koggenlandhuis?
Omringlocatie Koggenlandhuis
Omringlocatie Koggenlandhuis

Omringlocatie Koggenlandhuis in Midwoud zoekt diverse vrijwilligers. Bekijk deze pagina voor onze vrijwilligersvacatures.

Werken en opleiden > Vrijwilligersvacatures > Vrijwilliger worden bij Koggenlandhuis?

Vrijwilliger worden bij Koggenlandhuis?

Omringlocatie Koggenlandhuis in Midwoud zoekt diverse vrijwilligers en mantelzorgers.

Wie zoeken we?

Gastvrouw/gastheer in een woongroep
In de woongroepen vinden wij huiselijkheid belangrijk en zoeken wij ondersteuning om extra aandacht en rust te bieden tijdens de maaltijd momenten tussen 11.30 - 13.30 uur en tussen 17.00 - 19.00 uur. Ook als u op een ander moment van de dag voor en/of samen met bewoners uw een bijdrage wilt leveren aan huiselijke activiteiten bent u van harte welkom. Samen de krant lezen, een spel spelen, boodschappen doen, extra aandacht en gezelligheid tijdens koffie/thee momenten etc. in overleg is veel mogelijk. 

Bewegen                                                                                                                              Elke Maandagochtend organiseren wij een activiteit bewegen voor ouderen van 10.45 - 11.45 uur. Voor extra begeleiding en stimulans zoeken wij een vrijwilliger/ mantelzorger die sociaal en actief betrokken is. Houdt u meer van samen bewegen in de buitenlucht? ook dit is mogelijk door een wandeling en/of (duo)fietsen.

Maatjes
Een aantal bewoners hebben vooral behoefte aan persoonlijke hulp en aandacht. Oprechte aandacht, een gesprek, of er samen op uit gaan.

Waar je komt te werken

Koggenlandhuis is een woonzorgcentrum waar zelfstandig wonende senioren wonen. Vanuit Koggenlandhuis wordt indien nodig zorg geleverd aan de bewoners. In Koggenlandhuis zijn tevens 4 woongroepen waar in elke woongroep 5 dementerende bewoners met elkaar een huishouden vormen.

Wat wij vragen

Als vrijwilliger bij Omringlocatie Koggenlandhuis, voldoe je aan het volgende profiel:

 • Affiniteit met (dementerende) ouderen
 • Sociaal
 • Invoelend vermogen
 • Geduldig
 • VOG (verklaring Omtrent Gedrag)

Wat wij bieden

 • Goede begeleiding
 • Prettiger werksfeer
 • Informatie/workshops/Scholing
 • Jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst
 • WA en ongevallenverzekering
 • Reiskostenregeling

Kijk hier voor meer informatie over het werken als vrijwilliger bij Omring .

Meer weten?

U kunt voor meer informatie contact opnemen of u aanmelden via:

Els.commandeur (coördinator vrijwilligers)
e-mail:

Of kom gerust om een kijkje te nemen hoe het in Koggenlandhuis is.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken