Aangenaam! Wij zijn hèt thuiszorg team van Texel! Dat betekent zorg thuis in Den Burg, De Waal, Oosterend, De Koog, De Cocksdorp, Den Hoorn en Oudeschild. Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u op ons rekenen. Bijvoorbeeld voor verzorging en (gespecialiseerde) wijkverpleging. Maar ook verpleegkundige handelingen als wondzorg of infuuszorg, en zorg en ondersteuning voor mensen met dementie. Gepland of ongepland, overdag of in de nacht. En voor vakantiezorg. U kunt op ons rekenen. Nu en in de toekomst!

Een onbezorgde vakantie op Texel

Heeft u in uw thuissituatie zorg nodig maar wilt u ook wel eens lekker op vakantie? Op Texel is dit mogelijk met onze thuiszorg! U krijgt de zorg die u nodig heeft tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning op Texel. Deze (vakantie)zorg varieert van het helpen met douchen en aankleden tot meer complexe en specialistische zorg. Lees meer over Vakantiezorg.

Thuiszorgteam Texel

Wat kost de thuiszorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Zo regelt u thuiszorg bij Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.