winactie

Gewoon André

Speciaal voor lezers van Omring Magazine geeft Andre een gesigneerd exemplaar weg van Gewoon André. Wil jij kans maken op dit boek van Andre? Vul onderstaand formulier in! U kunt meedoen t/m 9 februari 2023

Klik hier voor onze actievoorwaarden.

Gewoon André

Aan de vooravond van André van Duins 75ste verjaardag verscheen zijn geautoriseerde biografie Gewoon André. In vele, lange ongedwongen gesprekken met André, zijn dierbaren, vrienden, bekenden en vakbroeders duikt Bert Kuizenga in de recente geschiedenis van de artiest. In de periode waarin alles wat André aanraakte, veranderde in goud, maar hij ook de liefde van zijn leven verloor. 

Voorheen moest hij vooral gewoon grappig zijn, een komisch hoedje opzetten en een gekke bek trekken. Nu ontroert hij Matthijs van Nieuwkerk tot tranen aan toe met een prachtige Nederlandse vertaling van La Bohème, is het publiek direct fan van zijn vertolking van Evert Duiker in Het geheime dagboek van Hendrik Groen en is heel Nederland diep onder de indruk van zijn prachtige 4 mei-speech op de Dam. Waar komt deze ommezwaai vandaan?

andre van duin

Winactie

Postcode

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker