Ben jij een enthousiast persoon, die zich wil (blijven) ontwikkelen in de zorg? Dan is werken en leren bij Omring geknipt voor jou. Omring is een erkend leerbedrijf dat volop kansen biedt.

Leertraject

Via een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) traject biedt Omring kansen om een opleiding tot Verzorgende IG / Woonzorgbegeleider of Woonzorgbegeleider IG / Medewerker maatschappelijke zorg te volgen. In samenwerking met het Horizon College in Hoorn stellen wij elk jaar een aantal MBO-opleidingsplaatsen beschikbaar. Je kunt alleen solliciteren naar een opleidingsplaats als er een vacature is. Ben je geïnteresseerd in de BBL opleiding en voldoe je aan de opleidingseisen? Kijk dan bij onze vacatures. Als er op dit moment geen vacature is, dan kun je je inschrijven voor de jobalert onderaan de pagina op werkenbijomring.nl. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer we weer met de opleiding gaan starten zodat je hierop kunt solliciteren.

Stage lopen

Omring biedt stageplaatsen voor verschillende zorgopleidingen, van zorghulp (niveau 1) tot en met verpleegkundige (niveau  6). Je volgt lessen bij het Horizon College in Hoorn of het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder, of bij één van de Hogescholen. Daarnaast loop je een aantal stages. Lees meer in de Stagegids Beroeps Opleidende Leerweg Zorg.

Ook zijn er stageplaatsen voor andere MBO- en HBO-opleidingen. Bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant, als fysiotherapeut of op de ICT-afdeling. Informeer bij het stagepunt naar de mogelijkheden.

Tot slot biedt Omring de mogelijkheid tot stages voor studenten van academische opleidingen, te denken aan bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, bestuurs- / bedrijfskunde, die in het kader van afstudeeropdrachten een onderzoek moeten verrichten of een project moeten uitvoeren. Wij gaan graag met jullie in gesprek!

Belangstelling? 

Voor meer informatie neem je contact op met ons stagepunt, via stagepunt@omring.nl.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl