Maak kennis met Omring

Week van zorg en welzijn

Omring doet mee aan de landelijke zorgcampagne de Week van Zorg en Welzijn. In de week van 11 tot en met 16 maart 2019 leiden we je graag online rond langs de diverse werkgebieden binnen Omring. Van zorg thuis en wonen met zorg tot revalidatie.  En natuurlijk komen ook onze fantastische vrijwilligers aan het woord. Bent u altijd al nieuwsgierig geweest hoe wij de beste zorg dichtbij leveren? Kijk mee!

Maak kennis met Omring

Onze vrolijke vloggers Ineke en Vera zijn op pad gegaan en hebben een aantal van onze medewerkers en vrijwilligers het hemd van het lijf gevraagd. Bekijk het resultaat hieronder!

Werken bij Omring

Collega’s die net zo bevlogen zijn als jij; een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional en als persoon; een betrokken en innovatieve organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Omring leveren we samen de beste zorg dichtbij en dat doen we met liefde, aandacht en plezier en heel graag samen met jou!

Bekijk hier onze actuele vacatures

Meer over Omring

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van onze 25 woonzorglocaties. We regelen het met én voor u.

Lees meer over Omring

Activiteiten deze week

Herstelafdeling Den Helder

Onze Herstelafdeling Den Helder doet mee aan de Open Dag van de Zorg van de Noordwest Ziekenhuisgroep, waar zij ook gevestigd zijn. De open dag vindt plaats op zaterdag 16 maart van 10.30 uur tot 15.30 uur bij de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder.

Omringlocatie De Schakel

Leerlingen van het Oscar Romero en vrijwilligers gaan op vrijdag 15 maart voor NL Doet matten mozaïeken voor een betonnen bankje dat voor het Wijksteunpunt komt te staan. De activiteit vindt plaats van 10:00 - 15:00 uur bij Omringlocatie De Schakel, Pastoor Meriusstraat 2, Spanbroek. 

Omringlocatie Lindendael

Op vrijdag 15 maart kunt u een kijkje nemen bij het breicafé en genieten van een expositie van schilderijen van bewoners. U bent welkom vanaf 14.00 uur in Omringlocatie Lindendael, Koepoortsweg 35, Hoorn.   

 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker