Start verzorgend wassen Omring

Lichamelijke verzorging is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van de dagelijkse zorg. Iedereen wil graag schoon, fris en verzorgd de dag beginnen. Per 1 april 2020 is Omring Thuiszorg overgestapt op verzorgend wassend. 

Wat houdt verzorgend wassen in?
Verzorgend wassen wordt gedaan met de washandjes en -doekjes van Swash. De washandjes - en doekjes zijn geïmpregneerd met een speciale lotion en zijn geschikt voor een complete lichaamswassing. Elk lichaamsdeel wordt met een nieuw, schoon washandje of -doekje gewassen, om zo een optimale reiniging te garanderen. 

Wat zijn de voordelen van verzorgend wassen?
1. Hygiëne en huid
De zachte, stevige washandjes en -doekjes voelen prettig aan op de huid. De lotion reinigt en verzorgt de huid. Op de huid blijft de zeer huidvriendelijke lotion achter die vanzelf in de huid trekt. De washandjes bevatten vitamine E, een anti-oxidant, waaraan bewezen huidverzorgende eigenschappen worden toegewezen. De huid wordt met verzorgend wassen beter gehydrateerd en gevoed dan voorheen. Dit is fijn voor een droge huid. 
2. Comfort
Veel zorgvragers ervaren een traditionele wasbeurt als vermoeiend. Dit geldt met name voor personen die last hebben van pijn, ademhalingsproblematiek en immobiliteit. In vergelijking met de oude manier van wassen is het verzorgend wassen sneller en gemakkelijker, waardoor zorgvragers minder lang in een ongemakkelijke houding liggen en minder draaimomenten moeten ondervinden. 

Wat betekent dit voor u?
Krijgt u hulp bij het wassen? Dan hoeft u niets te doen. De zorgmedewerker zal het product meenemen. Omring Thuiszorg betaalt Swash, dus het kost u niets extra. 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker