Doneer uw tegoed aan een Omringlocatie.

Omringpas - donatie aan locatie

In de actieperiode kunnen nieuwe Omringpashouders kiezen uit twee cadeaus: een Albert Heijn cadeaukaart t.w.v. € 10,- voor zichzelf of een donatie aan een Omringlocatie t.w.v. € 10,-. 

Benieuwd uit welke locaties er gekozen kan worden én wat de locaties met het geld gaan doen? Dat vertellen wij graag!

Den Koogh in Den Helder

Omringlocatie Den Koogh in Den Helder heeft twee woon-zorg afdelingen waar plaats is voor 60 cliënten. Ook is er in Den Koogh een behandelcentrum en de mogelijkheid voor tijdelijke ondersteuning om bijvoorbeeld te revalideren. 

Wat gaat 'Den Koogh' met het geld doen?
Het geld dat gedoneerd wordt aan Den Koogh zal gebruikt worden om de tuin te activeren. Er zullen leuke buitenspellen worden aangeschaft en een kippen- en/of konijnenhok, inclusief dieren. Zo wordt de tuin nóg gezelliger!  

Den Koogh Den Helder

De Hoge Hop, Hoorn

Omringlocatie De Hoge Hop bestaat uit 8 kleine woongroepen voor mensen met dementie. Daarnaast beschikt De Hoge Hop over een behandelcentrum en over een speciale interventieafdeling voor tijdelijke opname. 

Wat gaat 'de Hoge Hop' met het geld doen?
De Hoge Hop gaat een picknick organiseren, inclusief leuke activiteiten voor de bewoners. Een dag vol lekker eten en gezelligheid!

De Hoge Hop

Overvest, Enkhuizen

U kunt in Overvest wonen in een woongroep voor mensen met dementie, in een appartement of in een zelfstandige aanleunwoning met zorg dichtbij.

Wat gaat 'Overvest' met het geld doen?
Overvest gaat het geld gebruiken om verschillende spellen aan te schaffen, zoals Koersbal en laddergolf. Zo kunnen de bewoners het hele jaar door, zowel binnen als buiten, spellen met elkaar spelen. 

Overvest

Begin maart 2023 zullen alle nieuwe Omringpashouders (met een e-mailadres) een speciale nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over wat er met het geld gedaan is. 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker