Wonen met zorg

't Landhuis (Vrijwaard)

’t Landhuis is een prachtig gebouw van drie verdiepingen in Nieuw Den Helder. 't Landhuis wordt omgeven door het Kreekpark en ligt vlak bij bossen, strand en duinen. Voor de boodschappen is de winkelstraat Marsdiepstraat op loopafstand. 

Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in t Landhuis? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie 

Zo woont u er

't Landhuis beschikt over appartementen en drie gezamenlijke huiskamers. Als bewoner treft u daar anderen en kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Zo wordt er gekookt, spelletjes gespeeld of uitstapjes gemaakt. 

De appartementen zijn heerlijk ruim en licht. Ze bestaan uit een entree, woonkamer/keuken, een slaapkamer, badkamer en berging. Daarnaast heeft elke verdieping ook haar eigen ruime terras of balkon en is er een gemeenschappelijke tuin. 

Vrijwaard logo

Voor wie?

Locatie 't Landhuis is geschikt voor mensen een vorm van dementie. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in 't Landhuis? Neem dan contact op met 0223-68 08 24 of zorgconsulent@vrijwaard.nl.

t Landhuis

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Meer weten?

Bekijk meer informatie over deze locatie op de website van Vrijwaard. 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker