Wonen met zorg

Lyceumhof (Vrijwaard)

Wooncomplex Lyceumhof aan het Timorpark heeft drie kleinschalige woonvormen en ligt in een mooie groene omgeving. Een mooie uitvalbasis voor wandelingen in het Timorpark. Er is een prachtige tuin aanwezig met een heerlijk terras. 

Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in Lyceumhof? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie

Zo woont u er

Tuingerichte appartementen

In Lyceumhof heeft u een eigen appartement dat uitkijkt op de tuin. Het appartement heeft een ruime woonkamer en slaapkamer in één en een badkamer. Elke woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer met toegang tot de tuin. Medewerkers en vrijwilligers zorgen voor allerlei activiteiten die bij u passen. Ook kunt u helpen in het huishouden, zoals met koken of de was vouwen. 

Vrijwaard logo

Voor wie?

Locatie Lyceumhof is geschikt voor mensen een vorm van dementie. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in Lyceumhof? Neem dan contact op met 0223-68 08 24 of zorgconsulent@vrijwaard.nl.

Lyceumhof achterzijde

Faciliteiten en omgeving

Faciliteiten
  • Gelegen naast het Timorpark
  • Op loopafstand van het centrum van Den Helder
  • Vlak bij wooncomplex Ten Anker, waar u gebruik kunt maken van o.a.:
    • Restaurant
    • Kapsalon
    • Pedicure
  • Bus stopt voor de deur

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Meer weten?

Bekijk meer informatie over deze locatie op de website van Vrijwaard. 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker