Dagbesteding Hollewal

Wilt u op een prettige en gezellige manier uw dag invullen? Vindt u het fijn om onder de mensen te zijn? Omring biedt een zinvolle daginvulling, met dagbesteding op 11 locaties in West-Friesland, in de Kop van Noord-Holland en op Texel. U bent er echt even uit, kunt creatief bezig zijn en het geeft afleiding. Er is van alles mogelijk en niets is verplicht.

Dagbesteding Hollewal is vooral een ontmoetingspunt voor mensen met lichamelijke (somatische) klachten. Deze klachten kunnen tijdelijk of chronisch zijn. We bieden ondersteuning bij het omgaan met de lichamelijke klachten, het onderhouden van sociale contacten, maar natuurlijk ook bij gezellige activiteiten met elkaar.

Ook voor de mantelzorger
De mantelzorgers van onze bezoekers krijgen veel op hun bordje en hebben soms tijd voor zichzelf nodig. Hun naasten bieden wij een fijne, inspirerende omgeving en bezorgen wij een gezellige dag. Ons deskundig personeel heeft een zorgachtergrond en kan u dus ook op dat gebied ondersteunen.

Wij  werken met de seizoenen en bieden diverse activiteiten aan: variërend van diverse spellen tot creatieve bezigheden. Daarnaast gaan we naar buiten zodra het weer het toelaat op Texel.

De Beleef TV is ook een technisch hulpmiddel waar we graag gebruik van maken! Wij nodigen de bezoekers ook van harte uit om zelf met ideeën te komen.

Komt u binnenkort een keer kennismaken op onze dagbesteding?

 

 

Dagbesteding Somatiek

  • Wanneer: maandag, woensdag, donderdag & vrijdag 
  • Tijden:  9.30-16.00 uur

Klik hier voor meer informatie over wonen in de Hollewal

Dagbesteding Hollewal 2

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker