Een onbezorgde vakantie

Vakantiezorg op Texel

Heeft u in uw thuissituatie zorg nodig maar wilt u ook wel eens lekker op vakantie? Op Texel is dit mogelijk via Omring Thuiszorg. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om er op uit te gaan als u gehandicapt bent of afhankelijk bent van zorg door anderen. Omring Thuiszorg biedt u de zorg die u nodig heeft tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning op Texel.

 

Zo regelt u zorg tijdens uw vakantie op Texel

Als u tijdens uw vakantie op Texel zorg wilt ontvangen, neemt u contact met ons op via 088 - 206 89 10 of service@omring.nl. Als u een Persoons Gebonden Budget (PGB) heeft, sluiten wij met u een tijdelijke zorgovereenkomst af. Krijgt u zorg in natura, dan nemen wij contact op met uw vaste zorgaanbieder en sluiten met hen een overeenkomst vakantiezorg af. Wij verzoeken u de zorg minstens twee maanden voor aanvang van uw vakantie bij ons aan te vragen. Mocht uw komst naar Texel niet doorgaan, dan kunt u de gereserveerde zorgvakantie kosteloos annuleren.

Voorwaarden voor zorg

Het is niet in alle vakantieaccommodaties mogelijk om vakantiezorg te krijgen. Sommige vakantieverblijven zijn niet geschikt om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u vóórdat u een vakantieverblijf boekt contact met ons op te nemen. De normen waaraan uw vakantieverblijf moet voldoen nemen we dan telefonisch met u door. Dus vraag vroegtijdig zorg aan. Als u bij uw vakantiereservering rekening houdt met deze voorwaarden, weet u zeker dat wij voor u klaar staan tijdens uw vakantie.

Wat zijn de kosten voor vakantiezorg?

De kosten hangen af van uw situatie. Betaalt u in de thuissituatie een eigen bijdrage, dan betaalt u deze ook voor de vakantiezorg. Als u niet over een geldige indicatie beschikt, dan ontvangt u een rekening voor de geboden zorg, op basis van het NZa-tarief. Komt u uit het buitenland? Dan ontvangt u na afloop van uw vakantie een rekening voor de geboden zorg, op basis van het NZa-tarief.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Hulpmiddelen

Heeft uw tijdens uw vakantie op Texel tijdelijk een hulpmiddel nodig, zoals een rolstoel, krukken, een tillift of een speciaal bed? Neem dan contact op met de Omringwinkel, via 088 - 206 89 10. Onze deskundige medewerkers kunnen u informeren en adviseren over het verkrijgen van uitleenartikelen. De Omringwinkel op Texel is in Den Burg.

Houdt u er rekening mee dat de middelen voortijdig aangevraagd dienen te worden. Klik hier voor meer informatie over uitleenartikelen.

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker