Vrijwilliger worden?
Vrijwilliger worden?
Vrijwilliger worden?

Bij Omring draait het om mensen. Om cliënten maar ook om medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Werken en opleiden > Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Omring kan niet zonder vrijwilligers. Zij zorgen voor extra ondersteuning in de zorg voor onze cliënten. Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die een of enkele dagdelen per week inzetbaar is? Meld je aan via het inschrijfformulier voor vrijwilligers.

Vrijwilligers zorgen voor betere zorg

De zorg wordt beter door de inzet van vrijwilligers, als er voor die vrijwilligers goed gezorgd wordt. Dat blijkt uit het project Zorg Beter met Vrijwilligers waaraan Omring in 2011 deelnam. Binnen heel Omring lopen inmiddels projecten voor een verbeterde samenwerking tussen medewerkers en vrijwilligers.

Tanja den Bak, projectleider: “In maart is ook de projectgroep Sweelinckhof/Berkenhof gestart met het project. Er zijn twee bijeenkomsten geweest. Er is gebrainstormd over hoe men de samenwerking ervaart tussen de betaalde en niet betaalde medewerkers. Ik heb uitgebreid uitleg gegeven over de WIFA scan en die worden nu op beide locaties ingevuld. In juni worden de resultaten verwerkt en aan de hand van de uitslag wordt er een plan van aanpak geschreven.

Belangstelling?

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Omring? Vul dan het onderstaande formulier in.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in een van onze locaties kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinatoren van de volgende locaties:Vrijwilligersform


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


   Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag
Ochtend
Midddag
Avond
  Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken