Werken en leren
Werken en leren
Werken en leren

Bij Omring draait het om mensen. Om cli├źnten maar ook om medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Werken en opleiden > Werken en leren

Werken en leren

Ben jij een enthousiast persoon, die zich wil blijven ontwikkelen in de zorg? Dan is werken en leren bij Omring geknipt voor jou. Omring is een erkend leerbedrijf dat volop kansen biedt.

Regelmatig hebben we openstaande vacatures voor de BBL opleiding Woonzorgbegeleider (VIG). Je kunt alleen solliciteren naar een opleidingsplaats als er een vacature is. Ben je ge├»nteresseerd in de BBL opleiding en voldoe je aan de opleidingseisen? Kijk dan bij onze vacatures. Als er op dit moment geen vacature is, dan kun je je inschrijven voor de jobalert. Zie rechts op deze pagina. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer we weer met de opleiding (VIG) gaan starten zodat je hierop kunt solliciteren.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken