Bewegen & shoppen tegelijk

Rondje verkoopstalletjes op de e-bike

Heb jij ook zo’n zin om weer eens te winkelen? Vanwege de coronacrisis is dat niet zo vanzelfsprekend meer. Daarom hebben we een goede tip: stap op de fiets en shop in de buitenlucht.

Verkoopstalletjes.nl is een website waar verschillende fietsroutes op staan. Deze routes leiden je langs leuke en kneuterige ‘openluchtwinkeltjes’. Met verse producten van de boer, onbespoten plantjes voor in de moestuin, handgemaakte cadeautjes en meer. Heb jij je fietstassen al op de bagagedrager gehangen?

1. Tuinderij de Marlequi

Trambaan 5a Warmenhuizen
In Warmenhuizen fiets je langs De Marlequi, een leuke tuinderij van Margit en Koos Dekker. In het voorjaar vind je in hun stalletje voorjaarsbloeiers zoals violen en bol op pot en daarna ook zomerbloeiers. Om blij van te worden!

3

2. Het landt goed

Raadhuisstraat 9 Dirkshorn
Dit stalletje is onderdeel van Hoveniersbedrijf Jack Bemelmans. Hier vind je bloemen, planten en andere leuke dingen voor in je huis of tuin.

2

3. By Broersen

Dergmeerweg 30 Warmenhuizen
By Broersen is een echt familiebedrijf met oer-Hollandse seizoensproducten. Hier vind je de lekkerste asperges, smaakvolle aardbeien en meer. Wat je niet mag missen is de leuke boerderijautomaat! Die is open van zonsopkomst- tot ondergang.

Kijk voor meer routes en stalletjes op:

Verkoopstalletjes.nl

3

Fietsen met een beetje hulp

Deze routes afleggen per fiets is natuurlijk het leukst,maar het zijn best pittige afstanden. Dan kan een elektrische fiets uitkomstbieden!

Misschien heb je al een e-bike. Dan is het fijn als deze af en toe nagekekenwordt, zodat je zeker weet dat je niet halverwege met pech of een lege accu komt te staan. Bij de E-bike Store in Hoorn worden Omringleden met open armen ontvangen. Toe aan een nieuwe e-bike? Dan kun je proefrijden bij E-bike Store of ze komen tijdens de ockdown zelfs naar je toe. Je kunt dan op verschillende fietsen - gewoon in je eigen straat - proefrijden. Als lid van Omring krijg je 10% korting op een nieuwe elektrische fiets en accessoires.

E-bike Store Hoorn
Kleine Noord 56
1621 JH Hoorn
0229 - 215 729
hoorn@ebikestore.nl
ebikestorehoorn.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker