Wonen met dementie
Wonen met dementie
Wonen met dementie

Voor elke situatie de juiste zorg, ondersteuning en advies. Wat kunt u zelf regelen en wat kan Omring voor u betekenen.

Omring > Er is sprake van dementie

Er is sprake van dementie

Wanneer u geconfronteerd wordt met dementie, kunt u veel vragen hebben. In deze situatie kunt u dan terecht bij onze gespecialiseerd verpleegkundige . Daarnaast zijn onze dementieteams zeer kundig in alles wat bij dementie komt kijken. Als u niet meer thuis kunt wonen, kunt u in aanmerking komen voor een kleinschalige woongroep binnen een Omringlocatie . Op deze pagina leest u meer over wat wij voor u kunnen doen en wat u zelf kunt regelen.

Veelgestelde vragen

Welke ondersteuning kan ik thuis krijgen? U kunt advies krijgen van de gespecialiseerd verpleegkundige, ondersteuning van de ergotherapeut of begeleiding vanuit het dementieteam. Lees verder  Welke ondersteuning kan ik thuis krijgen?


Welke locaties van Omring in mijn buurt bieden kleinschalige zorg voor mensen met dementie? Omring heeft 21 locaties die kleinschalig wonen bieden. Kijk op de zorgkaart voor een locatie bij u in de buurt. Lees verder Welke locaties van Omring in mijn buurt bieden kleinschalige zorg voor mensen met dementie?

Hoe een museum dementie tegenhoudt

Hoe een museum dementie tegenhoudt

Algemeen bekend is dat thuiszorg en goede mantelzorg essentieel zijn om langer thuis te blijven wonen. Bij mensen met dementie kan dat soms twee jaar schelen. Maar hobby’s helpen ook.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10