rvb
rvb 2
rvb 3

De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Omring heeft Julius Roorda benoemd als bestuurslid. Roorda zal per 01 september 2017 samen met Jolanda Buwalda, de collegiale Raad van Bestuur van Omring vormen.

Omring > Julius Roorda versterkt Raad van Bestuur Omring
Laatst geplaatste items

Pilot palliatieve nachtzorg met vrijwilligers verdient vervolg In de laatste levensfase in je vertrouwde huis blijven; die wens leeft bij velen. De nodige onder... Lees verder >


De allernieuwste revalidatieapparatuur in Den Koogh Sneller, beter en prettiger revalideren Het Omring Revalidatiecentrum in Den Koogh beschikt sind... Lees verder >


Zorgorganisaties slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland slaan de handen ineen om een gezam... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Julius Roorda versterkt Raad van Bestuur Omring

30 mei

De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Omring heeft Julius Roorda benoemd als bestuurslid. Roorda zal per 01 september 2017 samen met Jolanda Buwalda, de collegiale Raad van Bestuur van Omring vormen. Momenteel is Roorda lid van de Raad van Bestuur van zorgorganisatie De Wever in Tilburg.

Voor zijn bestuursfunctie bij De Wever was Julius Roorda (zie foto) werkzaam binnen en buiten de gezondheidszorg. Hij heeft verschillende (financiële) directie- en managementfuncties vervuld bij o.a. de Tomingroep in Hilversum, Welstaete (een rechtsvoorganger van BrabantZorg) in Uden-Veghel, Nuon en Schiphol. Julius Roorda heeft een achtergrond als bouwkundige en bedrijfseconoom.

Roorda over zijn komst naar Omring: “Ik ben erg enthousiast om bij Omring te komen werken. Omring is een koploper in de ouderenzorg en een voorbeeld voor veel zorgorganisaties. Zij levert uitstekende zorg en diensten aan cliënten en bewoners in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en Texel, met betrokken medewerkers en vrijwilligers. Ik zet mij graag in om dat zo te behouden en verder te verbeteren.”

Over Omring

Omring draagt met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Omring is een zorgorganisatie in Noord-Holland die diensten aanbiedt op het gebied van wijkverpleging, wonen met zorg, geriatrische revalidatie, thuisbegeleiding en dagbesteding. Verder biedt Omring diensten zoals het uitzendbureau en de thuiszorg(Omring)winkel. De kernregio’s van Omring zijn West-Friesland en de kop van Noord-Holland, inclusief Texel. Omring heeft 25 woonzorglocaties, verspreid over het werkgebied.

Julius Roorda

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10