Symposium "Langer Thuis Wonen"
Symposium "Langer Thuis Wonen"
Symposium "Langer Thuis Wonen"

Ter eren van ons 15 jarig bestaan organiseren wij een symposium over het Langer Thuis Wonen. Wanneer u fysiek of vitaal minder wordt, dan wilt u toch ook langer thuis blijven wonen? Hoe is de zorg aan huis dan geregeld? Hoe komt de indicatie voor zorg tot stand? Wat kan de Wmo voor mij betekenen en hoe zit het met het ouderenbeleid in de gemeente?

Omring > Symposium "Langer Thuis Wonen"

Symposium "Langer Thuis Wonen"

Datum:
01 november 2017 Locatie:
Rigtershof Tijden
14:00 - 16:00 uur
Omschrijving:
Ter ere van ons 15 jarig bestaan organiseren wij een symposium over het Langer Thuis Wonen. Wanneer u fysiek of vitaal minder wordt, dan wilt u toch ook langer thuis blijven wonen? Hoe is de zorg aan huis dan geregeld? Hoe komt de indicatie voor zorg tot stand? Wat kan de WMO voor mij betekenen en hoe zit het met het ouderenbeleid in de gemeente? Dit zijn allemaal vragen die wij tijdens het Symposium op woensdag 1 november zullen beantwoorden.

De sprekers op het Symposium zijn:
WETHOUDER JAN MUNNIK VAN SOCIALE ZAKEN
- Hoe is het ouderenbeleid in de gemeente?
WIJKVERPLEEGKUNDIGE INGRID OOTES
- Welke mogelijkheden zijn er van de wijkverpleging in Stede Broec?
WMO/WIJKTEAM medewerker
- Hoe regel je zorg en hulp?

Daarnaast zijn er informatiestands met de WOONSCHAKEL voor ouderen huisvesting. Het VITAAL team voor woning aanpassingen. De WIJKVERPLEEGKUNDIGE IN UW WIJK voor zorg aan huis.

Komt u ook?

Maak op deze middag kennis met de mensen die in de zorg werkzaam zijn en kom meer te weten over Zorg en Wonen tijdens de informatieve en gezellige bijeenkomst. Wij zien u graag op 1 november om 14.00 uur. De koffie staat klaar en wij zorgen natuurlijk voor wat lekkers!

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10