Voorjaarsmarkt Nicolaas
Voorjaarsmarkt Nicolaas
Voorjaarsmarkt Nicolaas

Samen te markt in Nicolaas!

Omring > 13 mei: Voorjaarsmarkt in Nicolaas

13 mei: Voorjaarsmarkt in Nicolaas

Datum:
13 mei 2017 Locatie:
Woonzorglocatie Nicolaas - Lutjebroek Tijden
Start 10:00 uur
Omschrijving:
Jaarlijks organiseert Nicolaas een dag om geïnteresseerden uit het dorp en wijdere omgeving kennis te laten maken met onze locatie, de bewoners en cliënten. En vooral om samen een gezellige dag te beleven. Zaterdag 13 mei is er met dat doel een voorjaarsmarkt met als thema “Samen te markt”.

Deze marktdag is bedoeld voor bewoners en cliënten van Nicolaas, medewerkers, mantelzorgers, vrijwilligers en buurtbewoners. De kracht van deze markt ligt in het samen zijn, samen beleven en kennis maken met elkaar. De verbinding verstevigen tussen locatie Nicolaas en de regio.

De markt is divers, voor jong en oud, rolstoeltoegankelijk en vooral heel gezellig! Er zijn kramen waar (zelfgemaakte) producten en andere waren te koop zijn. Als het weer het enigszins toelaat, staan zowel binnen als buiten marktkramen.

De markt begint om 10:00 uur. Onder genot van een kop koffie of thee kunt u genieten van de gezelligheid. Draai aan het Rad van Avontuur en maak kans op mooie prijzen! Kinderen zijn ook welkom! Voor hen wordt speciaal vermaak verzorgd. En de kinderen mogen hun kleed uitleggen om hun spullen te verkopen. Kortom: van alles te zien en te doen!

Dus, bewoners, cliënten, medewerkers, mantelzorgers, vrijwilligers en buurtbewoners: we zien u graag op zaterdag 13 mei a.s.! Commissie Marktdag; Team Scala

Afbeeldingen 13 mei: Voorjaarsmarkt in Nicolaas

Voorjaarsmarkt Nicolaas Vorige foto Volgende foto
Voorjaarsmarkt NicolaasAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10