Kunstkippenproject 1
kunstkippenproject 2
kunstkip 2

Kunstkippen voor Beleeftuin Nicolaas

Omring > Kunstkippenproject Winkelcentrum Streekhof voor Vrienden van Nicolaas

Kunstkippenproject Winkelcentrum Streekhof voor Vrienden van Nicolaas

Datum:
14 april 2017 - 15 april 2017 Locatie:
Winkelcentrum Streekhof Stede Broec Tijden
12:00 tot 16:00 uur
Omschrijving:
Op Goede Vrijdag 14 april en zaterdag 15 april vindt in Winkelcentrum Streekhof in Stede Broec een kunstkippenproject plaats. Een zestal kunstenaars uit de regio zullen de kippen vrijdag en zaterdag voor Pasen tot ware kunstkippen omtoveren. In totaal worden er zes kippen beschilderd. De volgende kunstenaars werken mee aan dit project: Elly de Jager, Rosa Limburg, Esther Dudink, Mandy Hogervorst, Monique Schoenmaker en Saskia Righart van Gelder. U kunt hen op verschillende plekken in het centrum aan het werk zien.

Net als met het kunstkoeienproject in 2015 is aan dit project een goed doel gekoppeld. Nog voordat de kippen beschilderd zijn kan er al via de Facebookpagina van Streekhof een bod worden uitgebracht. Er kan op een kip geboden worden vanaf € 100,00. Vervolgens kan er steeds per opbod van € 25,00 worden geboden. De hoogste bieder wordt de eigenaar van de kunstkip. De volledige opbrengst van het project wordt geschonken aan Stichting Vrienden van Nicolaas ten behoeve van de nieuwe Beweegtuin bij de woon/zorglocatie in Lutjebroek.

Toepasselijke muziek komt van Coco XL. Een kleurrijke en opvallende grote haan die zelf lijkt te bewegen. Tijdens het lopen beweegt de gigantische kip heen en weer en z’n bek gaat open en dicht. Een spektakel om te zien. Op zijn rug zit een muzikant die voor vrolijke paasmuziek zorgt. De kinderen mogen aanschuiven op het knutselterras waar zij onder leiding van het hostessteam een houten eierdopje mogen versieren. Na afloop mogen zij deze mee naar huis nemen voor bij het paasontbijt.

De muziek en de workshop vinden plaats op zaterdag 15 april tussen 12.00 en 16.00 uur. De kunstenaars kunt u op vrijdag 14 en zaterdag 15 april aan het werk zien. Kijk voor meer informatie op: www.streekhof.nl of op www.facebook.com/Streekhof

Afbeeldingen Kunstkippenproject Winkelcentrum Streekhof voor Vrienden van Nicolaas

Kunstkippenproject Vorige foto Volgende foto
KunstkippenprojectAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10