Stages
Stages
Stages

Bij Omring draait het om mensen. Om cliƫnten maar ook om medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Stages

Wil je verder leren en toch praktijkervaring opdoen? Omring is een erkend leerbedrijf. Wij bieden mogelijkheden voor stages in verschillende functies. Je doet ervaring op in de praktijk. Er is veel aandacht voor begeleiding.

Leren en stage lopen

Omring biedt stageplaatsen voor verschillende zorgopleidingen, van zorghulp (niveau 1) tot en met verpleegkundige (niveau 5). Je volgt lessen bij het Horizon College in Hoorn of het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder. Daarnaast loop je een aantal stages. Lees meer in de Stagegids Beroeps Opleidende Leerweg Zorg 2016 -2017.

Ook zijn er stageplaatsen voor andere MBO- en HBO-opleidingen. Bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant, als fysiotherapeut of op de ICT-afdeling. Informeer bij het stagepunt naar de mogelijkheden.

Tot slot biedt Omring de mogelijkheid tot stages voor studenten van academische opleidingen te denken aan bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, bestuurs- / bedrijfskunde, die in het kader van afstudeeropdrachten een onderzoek moeten verrichten of een project uitvoeren. Wij gaan graag met jullie in gesprek!

Belangstelling?

Voor meer informatie neem je contact op met ons stagepunt, via .

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken