Leerling IG aan het woord
Leerling IG aan het woord
Leerling IG aan het woord

Bij Omring draait het om mensen. Om cliƫnten maar ook om medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Werken en opleiden > Leerling IG aan het woord

Leerling IG aan het woord


Nikky Bouwman was een aantal jaar geleden leerling Verzorgende IG (Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) bij Omring. Deze drie jarige opleiding bestaat uit werken en leren. Nikky was ten tijde van het filmpje in opleiding op de Hoge Hop in Hoorn. Deze locatie beschikt over groepswoningen voor mensen met dementie. Zij wonen in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze groepswoningen kunnen zij wonen zoals thuis, in een warme, vertrouwde omgeving.

Na het behalen van haar diploma in 2011 is Nikky gaan werken in Lindendael. Inmiddels werkt ze alweer enige jaren in het DOT-team van de Thuiszorg in Hoorn. Als gediplomeerd Verzorgende IG zijn er binnen Omring diverse mogelijkheden. Zowel in de woonzorglocaties als in de Thuiszorg kun je aan de slag.

Video  

De Video-Player is in de back-end niet zichtbaar.

Werken en leren bij Omring?

Wil je ook werken en leren bij Omring? Bekijk de mogelijkheden bij Werken en leren.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken