Ontwikkelingsmogelijkheden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Omring draait het om mensen. Om cliƫnten maar ook om medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Werken en opleiden > Ontwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat kan alleen als zij zich kunnen ontwikkelen. Ook de organisatie is daarbij gebaat. Daarom maken wij dit graag mogelijk. Wij zoeken hierbij naar de juiste balans. De balans tussen de doelstellingen van Omring en jouw persoonlijke ambities. Op basis hiervan investeert Omring in individuele ontwikkeling en geeft jou de ruimte om door te groeien. Hierbij vinden we eigen regie belangrijk. Als medewerker heb je tenslotte je eigen ontwikkeling in handen.

Omring Opleidingscentrum

Omring beschikt over een eigen opleidingscentrum. Hier vind je ons aanbod van opleidingen en trainingen. Maar ook advies over opleidingen en traingen bij andere instanties. In het opleidingscentrum ontwikkelen we bovendien scholing, training en coaching op maat. Het opleidingscentrum adviseert het management over opleidingsplaatsen en zorgt voor de afstemming tussen scholen en de organisatie. Met ons eigen opleidingscentrum houden we bij Omring het niveau van de zorg hoog en kunnen onze medewerkers altijd professioneel aan de slag.

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken