Aandacht voor gezondheid
Aandacht voor gezondheid
Aandacht voor gezondheid

Bij Omring draait het om mensen. Om cliënten maar ook om medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Werken en opleiden > Aandacht voor gezondheid

Aandacht voor gezondheid

Iedereen vindt het belangrijk om in een plezierige en gezonde omgeving te kunnen werken. Omring biedt je goede arbeidsomstandigheden en persoonlijke aandacht. Dit helpt verzuim te voorkomen. Als je gezond bent en naar tevredenheid kunt functioneren, kun je doen waar het bij Omring echt om gaat. En dat is goede zorg bieden.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Werken in de zorg doe je met hart en ziel én met je lijf. Daar moet je zuinig op zijn. Wij willen ervoor zorgen dat onze medewerkers blijvend gezond, veilig en prettig kunnen werken. We vinden het belangrijk dat je verstandig omgaat met de belasting en risico’s in je werk. Daaraan besteden we veel aandacht. Bijvoorbeeld door de inzet van ergocoaches, goede tilhulpmiddelen of het verzorgen van vaccinaties.

Omring Arbodienst

De medewerkers van de Omring Arbodienst zorgen ervoor dat de werkomgeving gezond en veilig is. Dit doen zij door goede voorlichting te geven over risico’s in het werk en over preventieve maatregelen. Via de Arbodienst kun je terecht bij de bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werk, de vertrouwenspersoon en voor snelle doorverwijzing voor behandeling.
Medewerkers hebben ook een eigen verantwoordelijkheid als het gaat om het voorkomen van gezondheidsklachten. We verwachten dat je de instructies opvolgt en gebruik maakt van beschermingsmiddelen. Ook rekenen we erop dat je onveilige situaties signaleert en meldt. Regelmatig meten wij de tevredenheid onder de medewerkers. De resultaten worden gebruikt om de arbeidsomstandigheden verder te verbeteren.
Uiteraard werkt Omring volgens de Arbowet. Informatie over arbeidsomstandigheden kun je vinden in de Arbocatalogus VVT .

Contact met Omring

Jobalert? Staat de gewenste locatie of functie bij de actuele vacatures er niet bij, maak dan een jobalert aan. Wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn, ontvang je automatisch bericht. Nu aanmaken