Omring Vitaalteam Ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten
Vitaalteam Nicolaas
Vitaalteam Lindendael
Behandeling Den Koogh

Het Omring Vitaalteam is het expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Wat ons team uniek maakt is dat onze behandelaars hun krachten hebben gebundeld.

Vitaalteam > Het Vitaalteam

Het Vitaalteam

Het Omring Vitaalteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. In totaal bestaat het team uit 40 specialisten verspreid door heel Noord-Holland. Het team is onderdeel van het Omring Advies- en BehandelCentrum .

Combineren van krachten

Ouderdom komt met gebreken. Het Omring Vitaalteam is het expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Wat ons team uniek maakt is dat onze behandelaars hun krachten hebben gebundeld. Samen zorgen zij ervoor dat u zich zo zelfstandig mogelijk kunt redden. Met advies, oefeningen of behandelingen. Maar ook met hulp bij het aanvragen van hulpmiddelen en voorzieningen. En waar nodig met aandacht en advies voor uw naasten.

De behandelingen van de behandelaars van het Vitaalteam vullen elkaar aan. Om u een voorbeeld te geven: De fysiotherapie oefent het traplopen. Het gaat daarbij om coƶrdinatie, het ontwikkelen van spierkracht en de conditie. De ergotherapeut bekijkt de trap en beoordeelt de veiligheid. Is de leuning goed of moet er een tweede leuningen worden geplaatst. Ook kijken ze naar de veiligheid bij de opgang van de trap en hoe het eruit ziet boven aan de trap en naar de verlichting. Kortom: De therapeuten van het Vitaalteam beoordelen uw hele situatie.

De behandelaars onderhouden nauwe contacten met huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. Zij zijn onderdeel van landelijke netwerken van therapeuten, bijvoorbeeld van Parkinsonnet. U bent verzekerd van de beste zorg.

Waarom het Omring Vitaalteam

Wij staan voor de beste zorg en behandeling, dankzij:

  • nauwe samenwerking met huisartsen en specialisten in het ziekenhuis
  • aansluiting bij landelijke netwerken
  • jarenlange ervaring in de praktijk

Waar kunt u ons vinden?

We zijn op verschillende locaties in West-Friesland en de kop van Noord-Holland te vinden. De therapie kan plaatsvinden op een van onze locaties of in bepaalde gevallen bij u thuis. Klik hier voor de contactgegevens en locaties.


Lees hier onze behandelvoorwaarden .

Afbeeldingen Het Vitaalteam

Vitaalteam Nicolaas Lutjebroek Vorige foto Volgende foto
Vitaalteam Nicolaas LutjebroekAfbeelding 1/3

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak via 088 - 206 89 10
of vul hier het contactformulier in.

Vraag het ons Omring Vitaalteam 088 - 206 89 10

Ontdek wat Omring Vitaalteam voor u kan betekenen