Omring Vitaalteam Ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten
ergotherapie vitaalteam
ergotherapie vitaalteam
ergotherapie vitaalteam
Vitaalteam > Ergotherapeut

Ergotherapeut

Ergotherapie is een vak dat zich bezig houdt met zelfstandigheid en het aanleren van betekenisvolle handelingen aan een cliënt. De ergotherapeuten van het Omring Vitaalteam zijn al 20 jaar gespecialiseerd in de behandeling van cliënten boven de zestig jaar in de thuissituatie. Door deze jarenlange ervaring kennen zij de weg in zorgland. Zij hebben samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en werken nauw samen met de overige hulpverleners die bij u betrokken zijn.

Zelfstandigheid

Onze specialisaties liggen op het gebied van zelfstandigheid; bijvoorbeeld het zelfstandig in en uit bed stappen, het zelfstandig opstaan uit een stoel, veiligheid bij het lopen in en om het huis, het zelfstandig kunnen wassen, kleden, doen van het huishouden en bijvoorbeeld boodschappen doen.

Het juiste hulpmiddel

Wij helpen u met het kiezen van de juiste hulpmiddelen en eventueel kunnen we uw aanvraag bij een instantie begeleiden. Daarnaast ondersteunen we de mantelzorger en de dementerende oudere om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven.

Specialisaties

Wij zijn aangesloten bij het ParkinsonNet en zijn gespecialiseerd in diverse ziektebeelden, waaronder dementie, COPD, reuma, artrose, beroerte (CVA), niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hartfalen, multiple sclerose (MS) en amputatie. Naast diverse scholingen maken wij ook deel uit van bijscholingsgroepen, zodat onze kennis up to date blijft.

Altijd bij u in de buurt

De ergotherapeuten van het Omring Vitaalteam zijn altijd in de buurt. De ergotherapeut komt bij u thuis, of u komt naar een van onze locaties .

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht, door ons grote team van ergotherapeuten zijn er geen wachtlijsten. Maak een afspraak via 088 - 206 89 10 of via het contactformulier .

Kosten

Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 10 kalenderuren per jaar. Indien u meer behandeling nodig heeft, raadpleeg dan uw polis voor de exacte informatie.

Voor alle vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt een eigen risico van €385,00 in 2016.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak via 088 - 206 89 10
of vul hier het contactformulier in.

Vraag het ons Omring Vitaalteam 088 - 206 89 10

Ontdek wat Omring Vitaalteam voor u kan betekenen