Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Sorghvliet > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

Sorghvliet ligt in het centrum van Andijk. Supermarkt, drogist en slager vindt u op loopafstand. Bewoners en buurtbewoners kunnen op de locatie ook terecht voor dagverzorging . Sorghvliet is vanuit Hoorn met de bus bereikbaar. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Vanaf november 2012 vindt u in Sorghvliet drie woongroepen voor mensen met dementie. Mensen met dementie kunnen in Sorghvliet wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Bij een lichamelijke hulpvraag

In Sorghvliet zijn ook eenkamerwoningen beschikbaar voor mensen met een lichamelijke beperking. Klik hier voor meer informatie over behandeling en verpleging.

Aanleunwoningen

Ook beschikt Sorghvliet over aanleunwoningen. Dit zijn huurappartementen (zowel twee- als driekamerwoningen) voor mensen met een zorgindicatie van het CIZ. In deze aanleunwoningen woont u geheel zelfstandig en kunt u gebruik maken van de zorg, ondersteuning en faciliteiten van Sorghvliet. Voor meer informatie over de aanleunwoningen, belt u 0228 - 591 641. Wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst? Vul dan het inschrijfformulier in.

Huurappartementen

U kunt ook een appartement huren. Klik hier voor meer informatie.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10