Koggenland thuiszorg Omring
coördinerend wijkverpleegkundigen Omring Koggenland
cijfer thuiszorg

Wij zijn hèt thuiszorg team van Koggenland

Omring > Omring Thuiszorg: Wij zijn de thuiszorg van Koggenland

Omring Thuiszorg: Wij zijn de thuiszorg van Koggenland

Aangenaam! Wij zijn hèt thuiszorg team van Koggenland! Dit betekent zorg thuis in Avenhorn, Berkhout, Bobbeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Oostmijzen, Obdam, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer en Zuidermeer. Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u op ons rekenen. Bijvoorbeeld voor verzorging en (gespecialiseerde) wijkverpleging. Maar ook verpleegkundige handelingen als wondzorg of infuuszorg, en zorg en ondersteuning voor mensen met dementie. Gepland of ongepland, overdag of in de nacht. U kunt op ons rekenen. Nu en in de toekomst!

Bel ons via 088 - 206 89 10

Of klik  om ons een mail te sturen. 
U kunt ook via de chat (rechts in beeld) direct een afspraak maken.

Het thuiszorgteam Koggenland heeft bij elkaar opgeteld 275 dienstjaren bij Omring. Het team bestaat uit 14 collega’s. Vier van de dames zit al meer dan 25 jaar in het vak. Zelfs de collega met de minste ervaring werkt al 9 jaar in de wijk.

Het thuiszorgteam polst iedere week hoe de hulp wordt ervaren en of zij nog ergens mee kunnen helpen. Een nieuwe vorm is beeldbellen via de Ipad. Zo ook bij Piet van bijna 92 jaar, die 1 keer per week gebruik maakt van beeldbellen. “Het is een goede aanvulling en we zullen met z’n allen moeten wennen aan deze ontwikkelingen in de techniek. Het is goed dat Omring werkt met iPads en cliënten op weg helpt om mee om te kunnen gaan”. Door kleinschalige teams is er meer persoonlijk contact, zo ervaart Patricia (53). "Het is prettig dat mijn ziekte niet altijd centraal staat tijdens de gesprekken. De medewerkers zijn ook geïnteresseerd in mij als mens. Dat voelt heel waardevol".

Lees hier het hele verhaal van Piet (92) en Patricia (53). 

Koggenland thuiszorg Omring

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10