gespecialiseerde verpleging
infuuszorg
infuus

 Door deskundige verpleging en behandeling van Omring kunt u sneller herstellen; thuis of op een revalidatieafdeling van Omring.

Snel thuis met Omring

Snel thuis met Omring

Na een opname in het ziekenhuis weer snel thuis?

Sneller herstellen

Na een operatie kunt u door deskundige verpleging en behandeling van Omring sneller herstellen; thuis of op een revalidatieafdeling van Omring.

Gespecialiseerde verpleging

Thuis helpen onze gespecialiseerde verpleegkundigen u bij het herstellen. U kunt daarbij denken aan wondverzorging, het toedienen van medicijnen of voeding via een infuus en persoonlijk advies. De verpleegkundigen werken nauw samen met de wijkverpleegkundige, de medisch specialist en de huisarts. Klik hiervoor een filmpje over gespecialiseerde verpleging of lees het artikel waarin de heer Van Veen en verpleegkundige Ton van Oosten vertellen over hun ervaringen. Of lees hier het uitgebreide verhaal van Esther van der Laan. 

Snel op de been

In het zorgprogramma ‘Snel op de Been’ werken het Westfriesgasthuis en Omring nauw samen voor mensen die een nieuwe heup of knie nodig hebben. U ligt maar kort in het ziekenhuis (een of twee nachten) en op de dag van de operatie krijgt u al fysiotherapie. Meer weten? Lees hier het artikel over mevrouw Zeelenberg-Koole en verpleegkundige Fieke Burger.

Revalideren

U kunt bij Omring op verschillende locaties revalideren. In een aangename omgeving kunt u zich actief richten op uw herstel met een op maat gesneden revalidatietraject. Een team van gekwalificeerde therapeuten en zorgmedewerkers ondersteunen u. Klik hier voor meer informatie over revalidatie.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10