Personenalarmering: hulp voor u in noodsituaties
Personenalarmering: hulp voor u in noodsituaties
Personenalarmering: hulp voor u in noodsituaties

Wij helpen u thuis als u niet meer alles zelf kunt. Wij staan u terzijde met alle nodige thuiszorg. En zolang u zichzelf kunt zijn, doen we het samen goed.

Omring > Personenalarmering: hulp voor u in noodsituaties

Personenalarmering: hulp voor u in noodsituaties

Voelt u of uw familielid zich zekerder wanneer u onze hulp zo snel mogelijk kunt inschakelen? Door Personenalarmering kunt u ook in noodsituaties een beroep op ons doen. Met één druk op de alarmknop heeft u contact met de alarmcentrale. Zij schakelen direct hulp voor u in. Personenalarmering is dag en nacht bereikbaar.

Alarm opvolging door Omring

Voor professionele alarmopvolging kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn dag en nacht, 7 dagen per week 24 uur bereikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw naasten. U kunt, naast uw mantelzorgers, hiervoor Omring toevoegen als 3e aan uw lijst van mantelzorgers op het formulier van uw aanbieder.
De zender draagt u om uw hals of om uw pols. Met één druk op de knop van uw hals- of polszender heeft u contact met een centrale. Een hulpverlener staat vervolgens binnen 30 - 45 minuten bij u op de stoep (alarmopvolging).

Alarmkastje

Voor personenalarmering heeft u een alarmkastje nodig. Omring plaatst deze niet zelf. Wij adviseren u zelf contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij kan u verwijzen naar een leverancier en vertellen of u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de kosten van het alarmkastje.
Als u van Personenalarmering gebruik wilt maken, heeft u nodig: een vaste telefoon of internetaansluiting (3-in-één-pakket). Als u in een complex woont met een centrale ingang, dan zijn er twee sluitelkastjes nodig bij alarmopvolging van Omring.

Kosten van alarmopvolging van Omring

  • Alarmopvolging door Omring kost € 9,50 per maand.
  • Alarmtelefoon uit de Omringwinkel met Omringpas 10% korting; niet te gebruiken voor alarmopvolging van Omring , alleen voor mantelzorgers, familie en buren.

Sommige zorgverzekeraars bieden een vergoeding op medische grondslag.

Hoe vraagt u Personenalarmering aan?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden bij u in de buurt via tel. 088 - 206 89 10 of mail aan personenalarmering@omring.nl . U kunt ook informatie over Personenalarmering ontvangen bij de Omringwinkels van Omring.

Afbeeldingen Personenalarmering: hulp voor u in noodsituaties

Telefoon met alarm FX 3850 Vorige foto Volgende foto
Telefoon met alarm FX 3850Afbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10