• Mooie ligging in het midden van Den Burg
  • Buurtvoorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn vlakbij
  • Ook geschikt voor het vieren van een vakantie
foto

Hollewal

Op Texel, midden in Den Burg, ligt Hollewal. Deze locatie ligt op een steenworp afstand van Omringlocatie Gollards.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verpleeghuis Hollewal in Den Burg (Texel) > Verpleeghuis Hollewal in Den Burg (Texel)

Verpleeghuis Hollewal in Den Burg (Texel)

Hollewal (voormalig verpleeghuis Texel) ligt midden in Den Burg en is onderdeel van Zorgcentrum Texel. Deze locatie is geschikt voor mensen met een (tijdelijke) zorgbehoefte.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Mensen met dementie kunnen in Hollewal wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Bij een lichamelijke hulpvraag

Ook mensen met een lichamelijke hulpvraag kunnen in Hollewal terecht. Samen met u kijken we welke ondersteuning gewenst is. Kwaliteit van leven en eigen regie staan hierbij centraal. Klik hier voor behandeling en verpleging.

Tijdelijke ondersteuning

U kunt in Hollewal ook tijdelijke ondersteuning krijgen. Een volledig verblijf is niet altijd noodzakelijk. Soms is dagbehandeling een alternatief. U blijft dan thuis wonen en ontvangt gedurende een of meer dagdelen per week begeleiding en behandeling in verpleeghuis Texel.

Advies en behandeling

Hollewal heeft een eigen Advies- en Behandelcentrum en biedt onder meer diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en psychologie. Ook als u niet verblijft in Hollewal, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de kennis en ervaring van ons Advies- en Behandelcentrum.

Vakantie vieren

Heeft u lichamelijke beperkingen en een zorgindicatie en wilt u graag uw vakantie vieren op Texel? Dan kunt u in Hollewal terecht. Uw partner kan elders op Texel een vakantieverblijf boeken zodat u samen van uw vakantie kan genieten.

Omgeving

Hollewal vormt samen met verzorgingshuis Gollards Zorgcentrum Texel. De twee locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar, midden in Den Burg. Diverse buurtvoorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn vlakbij.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Cliëntenraad Hollewal

De cliëntenraad komt op voor de belangen van de inwoners van de woonzorglocatie en de tijdelijke inwoners van de zorgappartementen van Hollewal. Klik hier om naar de pagina van de cliëntenraad te gaan.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Hollewal, Hollewal 2, 1791 GH Den Burg. Telefoon: 0222 - 363 420.

Afbeeldingen Verpleeghuis Hollewal in Den Burg (Texel)

Verpleeghuis Texel Vorige foto Volgende foto
Verpleeghuis TexelAfbeelding 1/3

Adresgegevens

Hollewal (voorheen Verpleeghuis Texel) Hollewal 2
1791 GH Den Burg

0222 - 363 200

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10