• Mooie ligging midden in Den Burg
  • Buurtvoorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn vlakbij
  • Vernieuwd restaurant
foto

Gollards

Op Texel, midden in Den Burgh, ligt Gollards. Deze locatie ligt op een steenworp afstand van Omringlocatie Hollewal.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verzorgingshuis Gollards in Den Burg (Texel) > Verzorgingshuis Gollards in Den Burg (Texel)

Verzorgingshuis Gollards in Den Burg (Texel)

Verzorgingshuis Gollards ligt midden in Den Burg en is onderdeel van Zorgcentrum Texel. Deze locatie is geschikt voor mensen met een zorgbehoefte.

Zorgappartementen

Gollards beschikt over zorgappartementen. Hier bieden wij woonruimte en verzorging aan 108 bewoners. Bewoners van Gollards kunnen gebruik maken van ondersteuning uit het aanliggende verpleeghuis, bijvoorbeeld bij geheugenproblemen of lichamelijke klachten.

Activiteiten voor de buurt

Daarnaast kunt u in Gollards terecht voor dagverzorging en dagbehandeling. In Gollards is een divers programma van activiteiten. Hieraan kunnen zowel bewoners als buurtbewoners deelnemen. Buurtbewoners kunnen ook gebruik maken van het restaurant.

Belangstelling?

De zorgappartementen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Omgeving

Gollards vormt samen met Hollewal, Zorgcentrum Texel. De twee locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar, midden in Den Burg. Diverse buurtvoorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn vlakbij.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Eethuys

In het hart van woonzorglocatie Gollards ligt het vernieuwde restaurant het Eethuys. Hier kunt u in een sfeervolle omgeving, samen met de bewoners en buurtbewoners genieten van lekker eten en drinken. U kunt bij ons terecht voor een klein hapje, een daghap of een uitgebreid driegangenmenu. Een compleet menu kost € 9,00 . Onze kok maakt wekelijks een gevarieerd menu bestaande uit verse seizoens- en streekproducten. Klik hier voor de  kleine kaart.

Openingstijden Eethuys

Het restaurant is dagelijks geopend van 08.30 tot 17.00 en op woensdag tot 19.30 uur. Het diner wordt geserveerd van 12.00 tot 13.30 uur en op woensdag ook van 17.00 tot 18.30 uur. Ook bij feesten en speciale gelegenheden kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen in overleg met u vele wensen vervullen en verzorgen. Kom eens langs of bel voor meer informatie of reserveringen met het Eethuys Gollards telefoonnummer 0222-363200.

Cliëntenraad

De cliëntenraad komt op voor de belangen van de inwoners van de woonzorglocatie en de tijdelijke inwoners van de zorgappartementen van Gollards. Eén van de belangrijkste taken van de cliëntenraad is na te gaan wat de cliënten vinden van de zorg- en dienstverlening in het verzorgingshuis. Lees hier meer over de cliëntenraad van Gollards.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Gollards, De Zes 12, 1791 EX Den Burg. Telefoon: 0222 - 363 200.

Logeren in Gollards

U kunt in de logeerkamers van Gollards terecht als u tijdelijk tot rust wilt komen of op uw gemak wilt herstellen. Met de gewenste zorg en ondersteuning binnen handbereik. U krijgt hiervoor een volledig ingericht appartement en drie maaltijden per dag. Er zijn natuurlijk ook aanvullende (zorg)diensten tegen betaling mogelijk. U kunt bij ons terecht met of zonder zorgindicatie. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, informatie vindt u hier . U kunt ons ook altijd bellen via 088 - 206 89 10.

Appartement huren

Bij Gollards kunt u een appartement huren. U woont zelfstandig in een beschermde woonomgeving waar iedereen elkaar kent. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Ook is er altijd zorg dichtbij. Klik op onderstaande appartement voor meer informatie.

Appartement Gollards in Den Burg (Texel) Appartement Gollards in Den Burg (Texel)
Wonen in Gollards betekent wonen in het levendige dorp Den Burg op Texel. De winkels, restaurants en het openbaar vervoer zijn dan ook op loopafstand. U woont in een appartement met zorg dichtbij... Lees verder >

Afbeeldingen Verzorgingshuis Gollards in Den Burg (Texel)

Gollards Vorige foto Volgende foto
GollardsAfbeelding 1/8

Adresgegevens

Gollards De Zes 12
1791 EX Den Burg

0222 - 363200

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10